Pomocník do profesionální kuchyně.

Nerezový dřez, nerezový stůl s dvojdřezem a nerezovým roštem, nerezový regál či nerezová kuchyňská linka se skříněmi a policemi jsou jistě nedocenitelnými pomocníky do jakékoli restaurační či závodní kuchyně. Jedná se o sofistikované a korozivzdorné kuchyňské vybavení, které mohou profesionálové používat pro odkládání jídla, nádobí či jiných pomůcek, které slouží pro jistě bezchybné vykonávání jejich záslužné a velice kreativní a hlavně chutné práce. Profesionální kuchaři nejraději pracují v kuchyních, které jsou rozestavěné tak, aby měli vše po ruce. Bohužel se jejich práce také potýká s hromadou špinavého nádobí. S tímto jim efektivně napomáhá nerezový dřez Gastro a hlavně speciální nerezová gastronomická myčka na nádobí, která odvede veškerou špinavou práci za ně.

Proč je ale nutné, mít v profesionální kuchyni nerezový nábytek?

Odpověď na tuto otázku je velice prostá. Profesionální kuchaři často při extrémních rychlostech vaření (aby se jídlo nepřipálilo nebo aby nebyla vaše kachna v troubě připečená/spálená) často zacházejí s nádobím nešetrně. Tam jim spadne nůž, tam pohodí rozpálenou pánvičku s olejem atd. Nerezový povrch vypadá stále leskle a udržovaně. Vydrží i velmi nešetrné zacházení a hlavně, protože je nerezový, tak nereziví. Vylitá voda, nebo jiná kapalina mu prostě z dlouhodobějšího hlediska nevadí. Navíc je nerezový gastro nábytek také ošetřen povrchovými úpravami tak aby se dal velice jednoduše udržovat v čistotě. Čistá kuchyně je totiž to nejlepší pracovní prostředí pro spokojeného kuchaře. Jenom tak je schopen utěšit vaše chuťové pohárky a uvařit jídlo co nejvyšší možné kvality. Čisté pracovní prostředí také dopomáhá k lepší atmosféře na pracovišti a díky speciálním nerezovým povrchům se toho dá docílit jednoduše, rychle a efektivně.

 

Ať už jste tedy profesionální kuchař, nebo zvažujete, že se dáte na dráhu majitele restaurace. Nerezový gastro nábytek je tou nejlepší volbou pro vybavení vaší kuchyně.